Om mig

Jeg hedder Marianne Schultz. Jeg har 29 års erfaring med behandling og træning af kroppens muskler og led generelt og 9 års erfaring med behandling af bækkenområdet.

Der er desværre alt for få der får hjælp til deres inkontinens, bækken og underlivssmerter og det er synd. Jeg begyndte at interessere mig for området fordi jeg oplevede mange patienter ikke havde et sted at gå hen, hvor der var en terapeut som virkelig vidste noget på området.

Når jeg stod med mine ryg og bækkenpatienter fandt jeg mig nogle gange utilstrækkelig, fordi jeg kunne godt fornemme at der var en sammenhæng mellem kropsholdning, lænderyg, underlivssmerter, halebenssmerter og bensmerter. Det viste sig jeg havde ret og nu kan jeg hjælpe mange af de patienter jeg ikke kunne hjælpe tidligere.

Det er en stor glæde for mig at kunne hjælpe mennesker med deres inkontinens, bækken og underlivssmerter.

Privat er  jeg er gift med Niels og sammen har vi to voksne børn som for længe siden er flyttet hjemmefra. Vi bor i et gammelt hus med en stor have til og det tager en del af vores tid og så er vi begge politisk interesserede.

Kontakt

Du kan ringe til klinikken på 23 63 64 64 eller skrive på kontakt@vejlebaekkenklinik.dk. Du kan også benytte kontaktformularen herunder.

Marianne Schultz

Vejlebækkenklinik er også på Facebook

Få de seneste nyheder og følg dagligdagen på klinikken.

Skriv til Vejle Bækkenklinik