Ring: 2363 6464

Kejsersnit

Mange der har født ved kejsersnit, oplever at være lidt alene med deres problemer. Måske føler du dig utilstrækkelig som kvinde, måske var det en sorg ikke at kunne føde gennem skeden som planlagt, måske føler du ikke længere det er din krop, måske er du bange for at arret kan springe op og bryder dig ikke om at røre ved det.

Det er nogle af de følelser mange kvinder har og det er fuld forståeligt, for kejsersnit er et voldsomt indgreb i kroppen og var det uplanlagt måske også et chok. Når dertil kommer, at man har en baby at forholde sig til og for førstegangsfødende en helt ny rolle som mor er det ikke noget at sige til at man kan være lidt ude af balance.

Ud over det er der hele optræningsdelen at skulle forholde sig til. De fleste har nok fået en pjece med hjem fra sygehuset om hvad de må og hvad de bør undgå i den første tid. Men kan alligevel komme i tvivl og hvad nu når den første tid er gået, hvordan kommer man så videre?

Det kan jeg hjælpe med

Jeg kan svare på spørgsmål og vejlede dig både omkring arvævsmassage og optræning af bækkenbunden og evt. delte mavemuskler. Jeg lytter gerne til hvordan du har det og vi kan have en snak om det at blive mor og det at føde ved kejsersnit.

Læs mere om kejsersnit

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til ringe, skrive eller komme ned i klinikken, hvis du har spørgsmål.

Skriv til Vejle Bækkenklinik