Ring: 2363 6464

God form til fødslen – Graviditetstræning

God form til fødslen er til dig der gerne vil træne din krop til at modstå den øgede belastning som en graviditet indebærer og samtidig blive supergodt forberedt på alle måder til selve fødslen og den første tid efter. Samtidig får du mulighed for at spare med andre gravide om stort og småt som optager dig både på holdet men der bliver også mulighed for at tilmelde sig en facebookgruppe kun for holdet. Her står vi som fagpersoner også til rådighed med svar på spørgsmål.

Der er tale om små hold med op til 6 deltagere. Der vil være god tid til at komme omkring hver enkelt deltager og få tilpasset øvelserne også hvis der skulle være smerter. Har du meget ondt vil jeg anbefale at du får en konsultation før tilmelding, så jeg kan vurdere om holdtræning er noget for dig eller der skal andre tiltag til.

Træningen består træningsøvelser, udspændingsøvelser, afspændingsøvelser, antikrampeøvelser, cirkulationsøvelser og respirationsøvelser.

Sara Bugge Lading

Jordemoder

Marianne Schultz

Fysioterapeut

Undervejs vil der blive undervist i fysiologiske forandringer hos den gravide, hormonernes påvirkning, komplikationer og ubehag- og hvad vi kan gøre for at mindske dette, ting vi skal være opmærksomme på, mental forberedelse til fødslen, fødslens faser, delte mavemuskler forebyggelse og optræning, bækkenbunden før-under- og efter fødslen, den første tid efter fødslen, i gang med amning. Er der specielle ønsker fra holddeltagerne om emner de ønsker berørt vil vi være åbne over for dette.

 Dette hold holder pause på ubestemt tid pga. langtidssygemelding for Sarah 

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk information

Holdet består af 8 lektioner med en varighed på 1½ time. Der vil være en blanding af praktiske øvelser og teori. Heraf 3 X 45 min. med fødselsforberedelse af Sara Bugge Lading. Vi anbefaler holdet fra graviditetsuge 20 eller senere.

Dato: Holdet holder pause på ubestemt tid pga. langtidssygemelding af Sarah.

Sted: Havnegade 30, 7100 Vejle

Pris: i alt 1.600 kr.

Har du problemer er der mulighed for tilskud fra sygeforsikringen Danmark på 59kr. pr gang eller 472kr. for forløbet af 8 gange efter 1. konsultationen.  Danmark giver et tilskud på 133kr. for 1. konsultationen. Din samlede pris er 1690kr. Køber du som pakkeforløb giver jeg 90kr. i rabat så din samlede pris bliver 1600kr når tilskuddet fra Danmark er trukket fra.

Tilmelding: via nedenstående kontaktformular. Endelig tilmelding ved betaling.

Tilmeld dig holdet her