Ring: 2363 6464

God form til fødslen

God form til fødslen er til dig der gerne vil træne din krop til at modstå den øgede belastning som en graviditet indebærer og samtidig blive supergodt forberedt på alle måder til selve fødslen og den første tid efter. Samtidig får du mulighed for at spare med andre gravide om stort og småt som optager dig både på holdet men der bliver også mulighed for at tilmelde sig en facebookgruppe kun for holdet. Her står vi som fagpersoner også til rådighed med svar på spørgsmål.

Der er tale om små hold med op til 6 deltagere. Der vil være god tid til at komme omkring hver enkelt deltager og få tilpasset øvelserne også hvis der skulle være smerter. Har du meget ondt vil jeg anbefale at du får en konsultation før tilmelding, så jeg kan vurdere om holdtræning er noget for dig eller der skal andre tiltag til.

Træningen består træningsøvelser, udspændingsøvelser, afspændingsøvelser, antikrampeøvelser, cirkulationsøvelser og respirationsøvelser.

Lone Lietzin

Jordemoder

Marianne Schultz

Fysioterapeut

Undervejs vil der blive undervist i fosterets udvikling, fysiologiske forandringer hos den gravide, hormonernes påvirkning, komplikationer og ubehag- og hvad vi kan gøre for at mindske dette, ting vi skal være opmærksomme på, mental forberedelse til fødslen, fødslens faser, delte mavemuskler forebyggelse og optræning, bækkenbunden før-under- og efter fødslen, den første tid efter fødslen, i gang med amning. Er der specielle ønsker fra holddeltagerne om emner de ønsker berørt vil vi være åbne over for dette.

 Næste hold starter d. 26. oktober 2022

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk information

Holdet består af 8 lektioner med en varighed på 1½ time. Der vil være en blanding af praktiske øvelser og teori. Heraf 3 X 45 min. med fødselsforberedelse af Lone Lietzin. Vi anbefaler holdet fra graviditetsuge 20 eller senere.

Dato: Holdet starter onsdag d. 26. oktober 2022 kl. 18.30

Sted: Havnegade 30, 7100 Vejle

Pris: i alt 1.600 kr.

Tilmelding: via nedenstående kontaktformular. Endelig tilmelding ved betaling.

Tilmeld dig holdet her