Ring: 2363 6464

Efter fødslen

For at der kan komme et barn ud gennem skeden må bækkenbunden strække sig. Der er undersøgelser der viser at bækkenbunden forlænges op til 3 gange under en fødsel. For at undgå nedsynkningsproblemer og inkontinens er det vigtigt at du kommer i gang med at genoptræne din bækkenbund så hurtigt som muligt efter fødslen.

Det kan jeg hjælpe med

Er du i tvivl om du har fat i bækkenbunden eller om du træner rigtig, kan jeg hjælpe med at undersøge dig og tilrettelægge et træningsprogram.

Gik du i stykker?

Når man føder gennem skeden (vagina) kan der forekomme større eller mindre bristninger. Nogle har kun overfladiske bristninger som let lader sig sy, mens andre går i stykker i selve bækkenbundsmusklen og nogle få oplever tillige at gå i stykker i endetarmens lukkemuskel.

De der går i stykker i endetarmen bliver opereret med det samme. Efter operationen får man udleveret en folder om hvad man må og hvad man bør undgå.

Det kan jeg hjælpe med

Synes du ikke den information du fik fra sygehuset er tilstrækkeligt eller synes du det er svært at komme i gang med at knibe, er du altid velkommen til at bestille en tid og få yderligere hjælp og rådgivning hos mig.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til ringe, skrive eller komme ned i klinikken, hvis du har spørgsmål til symptomer eller behandlinger.

Vejle Bækkenklinik
Havnegade 28
7100 Vejle

Telefon 23 63 64 64
kontakt@vejlebaekkenklinik.dk

Skriv til Vejle Bækkenklinik