Ring: 2363 6464

God form til mor og baby

Holdet er for dig der gerne vil komme i god form efter en fødsel, samtidig med at du lærer at tumle med dit barn så du understøtter den motoriske udvikling der er i gang. Vi gennemgår den motorisk udvikling fra nyfødt baby til gående barn og vi afprøver nogle tumle-øvelser som understøtter udviklingen. Desuden undervises i babymassage som du selv kan udføre derhjemme.

Men mor skal også trænes op igen. Derfor vil ca. 1 time hver gang være regulær efterfødselstræning. Er babyerne vogne, kan de komme med i nogle af øvelserne eller de kan ligge på et tæppe ved siden af mor. Jeg anbefaler at man har nogenlunde styr på at kunne knibe når man kommer første gang.

Holdet er i alt 8 lektioner af 90 min. Mortræning varer ca. 1 time. herefter er det babys tur- hvor vi stimulerer babyen med forskellige øvelser alt efter hvor de er i udviklingen og vi snakker lidt om hvad det næste trin i udviklingen er. Der undervises i babymassage 3 gange.  Babymassage stimulerer barnet og giver velvære.

Efterfødselstræningen tager udgangspunkt i de belastninger kroppen har været udsat for under graviditet og fødsel. Bækkenbund har været voldsom forlænget under fødslen- op til 300% og der har været ekstra vægt på bækkenbunden under graviditeten som har været med til at svække den. Måske er der kommet større eller mindre skader på bækkenbunden under fødslen, som kræver opmærksomhed.

Den ændrede holdning som du har haft i slutningen af graviditeten, har måske sat sig spor, så der er muskler der trænger til ekstra opmærksomhed. Dette kunne være ballemusklerne eller hoftemuskler.

Dine mavemuskler har været spilet ud. Det betyder at det bindevæv der holder mavemusklerne sammen på midten af maven, skal have tid til at trække sig sammen igen. Derfor arbejdes med specifikke øvelser for at samle mavens muskler igen.

Nyt hold starter tirsdag 20. februar 2024 kl. 12.30-14.00

Den første træning er vigtig for at komme godt i gang efter fødslen.

Vi glæder os til at se dig.

Marianne Schultz

Fysioterapeut

Praktisk information

Holdet er i alt 8 lektioner af 90 min. Mortræning varer ca. 1 time. herefter er det babys tur.

Dato: Holdet starter 20. februar 2024 kl. 12-30-14.00
kl. 12.30-14.00

Sted: Havnegade 30, 7100 Vejle.

Pris: 1.600 kr. for 8 ugers træning.

Hvis du har problemer er der mulighed for tilskud fra sygeforsikringen Danmark efter en 1. konsultation. Tilskuddet er 59kr. pr. gang eller 472kr. i alt for 8 gange. Tilskud til 1. konsultation er 133kr. Din samlede pris er 1690kr. Køber du som pakkeforløb giver jeg 90kr. i rabat så din samlede pris bliver 1600kr når tilskuddet fra Danmark er trukket fra.

Tilmelding: Via nedenstående kontaktformular. Endelig tilmelding ved betaling.

Tilmeld dig holdet her